Betaalmethodes

U kunt altijd veilig online shoppen bij Meubelnova doordat wij gebruik maken van een zeer goed beveiligde SSL verbinding.

Hierdoor zijn al uw persoonlijke gegevens bij ons altijd veilig en goed beschermd, ook tijdens het uitvoeren van een betaling.

 

 IDEAL - Alles in één keer vooruit betalen

Kiest u voor deze optie dan kunt u de bestelling gemakkelijk, veilig en snel online betalen via uw eigen bank.

U wordt namelijk meteen doorgeleid naar de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank waarbij het gehele aankoopbedrag meteen wordt afgeschreven van uw rekening nadat de betaling succesvol is afgerond.

Zodra de bestelling succesvol is afgerond ontvangt u automatisch een e-mail met uw bestelbevestiging ( controleer ook altijd uw ongewenste e-mail of spambox )

 

 30% Aanbetalingsoptie - Gedeeltelijk vooruit betalen

Mocht u het niet zo prettig vinden om het gehele bedrag vooruit te betalen? Kies dan voor deze 30% aanbetalingsoptie.

Hierbij betaald u vooraf 30% aan van het totale orderbedrag ( via een handmatige bankoverschrijving ), het resterende bedrag hoeft u naderhand pas te betalen zodra het bij u geleverd wordt.

Let op! het restant bedrag kunt u helaas niet pinnen bij onze monteurs / chauffeurs, u dient deze contant te voldoen. ( Wij accepteren helaas geen biljetten van 200,- euro / 500,- euro )

 

U ontvangt automatisch een bestelbevestiging per e-mail nadat uw bestelling succesvol is afgerond, daarna ontvangt u binnen 24 uur nogmaals een e-mail met daarin alle benodigde gegevens.

Zoals bijvoorbeeld al onze bankgegevens, het aanbetalingsbedrag en tevens ook de factuur van uw bestelling (pdf bestand in de bijlage).

Heeft u deze e-mail niet ontvangen? Ook niet in de spambox of bij de ongewenste e-mails? Neem dan per e-mail contact met ons op.

 

Bancontact / Mistercash - Speciaal voor onze Belgische klanten

Belgische klanten met een Belgische betaalpas kunnen ook online bij ons shoppen en betalingen uitvoeren. 

Wij hebben namelijk speciaal voor onze Belgische klanten de betalingsoptie "Bancontact" oftewel " Mistercash" 

Voor het voltooien van uw betaling wordt u automatisch doorgeleid naar de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank.

Zodra het gehele betaalproces succesvol is verlopen, wordt er automatisch een e-mail verstuurd met daarin uw bestelbevestiging.

Heeft u deze e-mail niet ontvangen? Ook niet in de spambox of bij de ongewenste e-mails? Neem dan per e-mail contact met ons op.

 

Klarna - Betaal later Het volledige bedrag achteraf betalen

Bij deze betalingsoptie heeft u de mogelijkheid om het volledige aankoopbedrag achteraf na ontvangst van het product te betalen. 

Hoe dit werkt? Bezoek de Klarna website voor meer informatie: https://www.klarna.com/nl/

Heeft u vragen over het retourneren, betaalproces of klachten over de betaling? Neem dan contact op met de Klarna klantenservice: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/

U kunt alle gegevens van de betaling en uw bestelling altijd terugvinden in de Klarna App of bekijk de e-mail die u van Klarna heeft ontvangen. 

 

Update cookies preferences